Bursa Hava Durumu


Arama motoru COM.com.tr rakip tanımadan ilerlemeye devam ediyor. Kendine özgü tasarıma ile yepyeni bir arama motoru olarak 2021 yılında yayın hayatına başlayan COM.com.tr kullanıcılardan tam not alarak yoluna tam sürat devam ediyor. Peki, arama motoru COM.com.tr bizlere neleri sunuyor, içeriğinde neler var? Merak edilen her şeyi sizler için yanıtladık.


Son Dakika Haberleri 

Arama motoru 2022 yılında da eklediği yeni özellikler ile kendini yenileme ve geliştirmeye devam ediyor. Web sitenin ana sayfasında güvenilir haber ajanslarının paylaştığı son dakika haber başlıklarına ulaşabilir, ülkemizdeki ve dünyadaki son dakika haber başlıklarına site site gezmeden erişebilirsiniz. İlgili haberin linkini tıklayarak da kaynağından haberin tamamını okuyabilirsiniz. Kişiler bu sayede yoğun iş temposunda site içinde arama yaparken ülkemizdeki ve dünyadaki son dakika gelişmelerinide arama motoru sayesinde takip edebilecekler.


Hava Durumu 

Arama motorunun ana sayfasında ve hava durumu kategorisinden, il ve ilçenizdeki 7 günlük hava tahmin raporlarına ulaşabilirsiniz. İl ve ilçenizdeki hava durumu tahminleri sayesinde bölgenizde gerçekleşebilecek nem, rüzgar, yağmur, kar, dolu, şimşek, gök gürültüsü, fırtına, meteoroloji raporlarına site site gezmeden ulaşabilirsiniz.

Nöbetçi Eczaneler 

İl ve ilçenizdeki nöbetçi eczaneler listesine arama motorunun nöbetçi eczane kategorisinden ulaşabilirsiniz. İl ve ilçenizdeki günlük olarak değişen nöbetçi eczanelerin isimlerine, telefon numaralarına, adreslerine ve konumlarına ulaşabilirsiniz. İl, ilçe ve mahallenize en yakın nöbetçi eczanelere telefon veya konum bilgisi yardımıyla yol tarifi alarak ulaşabilirsiniz. Nöbetçi eczaneler günlük olarak güncellenmekte olup, nöbetçi eczaneler 24 saat hizmet vermektedir. Nöbetçi eczaneler 7 gün 24 saat hizmet verir. Nöbetçi eczaneler bulundukları ilin nüfusuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Büyük şehirlerde nöbetçi eczane sayısı daha yüksektir. Nöbetçi eczanelerin nöbeti, mesai saatinin bitiminden hemen sonra başlar ve bir sonraki günün mesai saatinin başlamasına kadar devam eder.
 

Canlı Döviz Kurları 

Canlı döviz kurlarınada yine arama motoru com.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. Dolar, Euro, Sterlin kaç para oldu diye site site gezmenize gerek yok. 7 gün 24 saat boyunca anlık ve canlı olarak döviz kurları na ulaşabilir ve takip edebilirsiniz. 

Özgün tasarımı ve zengin içeriği ile diğer arama motorlarına göre daha kullanışlı ve göz sağlığımız için daha uygun renklerin seçildiği arama motoru com.com.tr bütün dikkatlerine üzerine çekmeye devam edecek gibi.